Origin for Mac

Origin for Mac 9.1.6.2811

EA games spelen op je Mac

VOOR

  • Voorziet je direct van EA games
  • Grote gamecollectie
  • Makkelijk in gebruik

TEGEN

  • Origin moet ingeschakeld zijn om te spelen

Uitmuntend
8

Origin for Mac is het gameplatform van Electronic Arts waarmee je eindelijk al je favoriete EA-spellen op je Mac speelt. Als jij nieuwe games liever online koopt dan in een winkel, dan is Origin for Mac een handige oplossing.

Het platform werkt op dezelfde manier als Steam, de software die toegang geeft tot de gelijknamige gameshop. Origin for Mac beheert je downloads, voert het installatieproces uit en start het spel. Veel spellen hebben een bepaalde licentie (DRM - Digital Rights Managements) nodig en deze verschaft Origin voor je. Daarnaast voorziet deze software je van alle updates en patches voor jouw favoriete spellen. Dit geldt wel alleen voor games die onder EA worden uitgebracht.

Origin for Mac lijkt in veel aspecten op gameplatform Steam. Beide programma's synchroniseren software op verschillende macs en voeren automatische updates uit. Origin for Mac heeft ook een vriendenlijst, waarmee je spellen deelt en bespreekt met andere gamers. De gamecatalogus van Origin for Mac is nog niet zo uitgebreid als Origin voor de pc.

Origin for Mac is een mooie applicatie die uitstekend werkt. Je downloadt er echter alleen EA spellen mee. Verder is het lastig dat het programma constant op de achtergrond draait terwijl jij aan het spelen bent.

Meeste downloads Fotografie voor Mac

Meer
Origin for Mac

Download

Origin for Mac 9.1.6.2811

Beoordelingen about Origin for Mac